Despre noi

Intalnire MViteazu**************

Informatia este putere!

Suntem oameni care multi ani am crezut ca ne stim contractele, ca stim ce am semnat. Am avut incredere in Stat, in Lege, intr-un parteneriat bazat pe normele de bun simt al unei afaceri corecte.

Directiva Europeana privind Contractele de Credit, transpusa in Romania prin OUG50/2010, ulterior aprobata si modificata de L288/2010, dat fiind necesitatea impunerii ei, a demonstrat ca lucrurile nu erau chiar corecte; ca unele banci actionau de pe pozitii de forta si impusesera clauze abuzive sau ca vroiau sa schimbe regulile jocului, imensa miza in acest joc de-a hotii si vardistii fiind castigurile imense pe care Bancile respective nu vroiau sa le piarda, in pofida evidentei clare ca sistemul economic nu le permitea…

Cine suntem noi? Cine sunteti voi? Cine suntem cu totii? De ce suntem aici?

Cine suntem noi?

Noi suntem cei care, folosindu-ne de informatie, am reusit sa diseminam minciuna de adevar. Suntem cei care, fara sa avem studii juridice si bancare, dar folosindu-ne de informatie si raspandind informatia, am reusit sa clatinam sistemul de hotii.

_DSC_0002

Noi NU suntem impotriva bancilor si a sistemului bancar a carui utilitate este inerenta acestei societati. Noi nu dorim sa fugim cu banii imprumutati si nu suntem cei care nu muncim. Dimpotriva… Noi suntem tocmai cei care stiu sa dramuiasca fiecare ban muncit de noi si nu dorim sa exploatam banii altora fara sa ii dam inapoi. Dar tot noi suntem exact aceia care vrem sa platim pretul LEGAL. Noi nu vorbim de imoralitate sau amoralitate in sistemul bancar legal, ci vorbim de imoralitatea acelei parti din sistem aflata in afara legalitatii, vorbim de comisioane abuzive si ilegale, vorbim de contracte cu clauze interpretabile si de nerespectarea principilului ESENTIAL in legislatia protectiei Consumatorului: In caz de interpretare subiectiva a unui articol din contract acesta se va considera IN FAVOAREA CONSUMATORULUI.

Vorbim numai in spiritul legalitatii si echitatii

Noi suntem cei care ne consideram furati si mintiti de o banca anume: VOLKSBANK

Cine sunteti voi?

Daca ati venit pe aceasta pagina si cititi aceste randuri inseamna ca vreti sa va informati. Daca aveti un credit la Volksbank puteti afla in ce masura sunteti victima unei minciuni, daca ati fost indusi in eroare, daca cineva din sistemul lor Informatic sau de Administrare Conturi v-a inselat si v-a furat.

Daca cititi si mai multe informatii tot aici veti afla care sunt caile de atac, ce puteti face pentru a reechilibra contractul pe baze legale. De la notificarea bancii, mediere si, eventual, introducerea unei actiuni in justitie… toate acestea le veti afla prin intermediul nostru. Iar daca vreti sa impartiti experienta voastra… VOI VETI DEVENI NOI!

Cine suntem cu totii?

Suntem posibile victime a uneia dintre cele mai mari fraude in sistemul bancar de la BANCOREX incoace. Dar suntem OAMENI care au la indemana cea mai eficienta metoda de informare si de documentare: INTERNET-ul

_DSC_0230

Reclame

58 de răspunsuri la Despre noi

 1. Bucur zice:

  Buna ziua! Si eu am un credit ipotecar luat de la VBR in 2007 in CHF la care platesc comision de risc. Va rog sa ma ajutati sa pot intra intr-un proces colectiv sau in fine altceva, ca sa pot obtine anularea acestui comision. Multumesc!

 2. Marian zice:

  Buna ziua! Si eu am un credit ipotecar luat de la VBR in 2007 in CHF la care platesc comision de risc transormat in comision de administrare. Va rog sa ma ajutati daca se poate sa intru intr-un proces colectiv, ca sa pot obtine anularea acestui comision. Va multumesc!

 3. Catalin zice:

  Buna ziua! Si eu am un credit ipotecar de la VBR contractat in 2008 in CHF la care platesc comision de risc, transformat in 2010 prin act aditional in comision de administrare. In situatia in care am semnat un astfel de act aditional va rog sa mi spuneti daca am pierdut orice sansa sa pot obtine anularea acestui comision intr-un proces colectiv. Va multumesc

  • Flori zice:

   Buna seara! Si eu am credit ipotecar contractat din 2008 in CHF de la VBR la care comisionul de risc sa transformat in comision de administrare. Va rog sa ma ajutati sa intr-un proces colectiv pentru a putea obtine anularea acestui comision. Daca cunoasteti cat ar costa si alte detalii necesare pentru ca sunt din provincie. Multumesc.

 4. vlad zice:

  Buna ziua .Am si eu un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2007 in chf de la VBR la care comisionul de risc sa transformat in comision de administrare .Daca ma poate ajuta si indruma pentru a putea obtine anularea comisionului ? In situatia in care am semnat un astfel de act aditional va rog sa mi spuneti daca am pierdut orice sansa sa pot obtine anularea acestui comision intr-un proces colectiv. Va multumesc

 5. Steli zice:

  Buna, ii cineva pe aici ce are depozite in lei la Volskbank,? as fi interesat in a deschide un depozit la ei,si as dori sa stiu de au avut probleme cu ei pe durate depozitelor ,(modificari clauze, adaugare de comisioane etc.)
  Va multumesc anticipat !

 6. Adrian zice:

  Buna ziua,
  Adresez si eu intrebare:cum se popate face si pentru alta banca(Credit EuropeBank)?Va multumesc.

 7. prodan alina zice:

  Buna ziua! Si eu am un credit ipotecar de la VBR contractat in 2008 in CHF la care platesc comision de risc, transformat in 2010 prin actul aditional de restructurare a creditului in comision de administrare. In situatia in care am semnat un astfel de act aditional pentru ca eram in imposibilitate de plata m-au scutit pe 2 ani de plata acesti comision pentru a se imparti valoarea la restul anilor ramasi va rog sa mi spuneti daca am pierdut orice sansa sa pot obtine anularea acestui comision intr-un proces colectiv. Va multumesc

  • clientivb zice:

   Nu ati pierdut orice sansa. Noi am castigat in instanta anularea acestor acte aditionale. Conditia este sa nu fi se semnat un contract de tranzactie prin care renuntati la dreptul de a da in judecata VB.

   • prodan alina zice:

    nu tin minte sa fie ceva de genul asta stipulat in contract mi-ar fi atras atentia oricum o sa verific.Eu sunt din jud.Constanta si as vrea sa ma alatur unui proces comun,ideea e ca nu stiu daca trebuie sa ne prezentam la tribunal sau ce demersuri trebuie facute ptr ca nu dispun de prea mult timp liber.Mai exiista doritori ce vor sa mai intenteze un alt proces comun?

   • clientivb zice:

    Da, sigur ca da. Se constituie un nou grup PNC3. Contactati-o pe doamna Georgiana – 0747/106691. Dansa va va furniza toate datele.

    ________________________________

   • ma scoateti va rog de pe lista celor banati de pe forumul vostru.
    Sunt Maria fondatoare grup antiOTP, email farmar33@yahoo.co.uk
    Cu multumiri
    Maria

 8. Pingback: Abuzuri Bancare » Despre noi | Blog al clientilor Volksbank Romania

 9. Tirnacop dana zice:

  Ma mai pot inscriea pt proces?

 10. marius zice:

  noi abia acum am aflat de la televizor
  ne mai putem inscrie?

 11. David Carmen zice:

  BUna seara !Am un credit de la VBR in chf contractat in 2008 , am avut doua restructurari (2012/2013) si m-ar interesa sa ma inscriu in lotul 2.

 12. Fainita Violeta zice:

  Sunt client VB cu un credit ipotecar din 2008 si as dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv.Cum procedez avand in vedere ca sunt din provincie? Multumesc.

 13. Baranga Alexandru zice:

  Bunaziua! Sunt client VB cu un credit ipotecar din 2007 si as dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv.Cum procedez avand in vedere ca sunt din Pitesti? Felicit din suflet acei oameni adevarati care au reusit sa se dezica de notiunea de „sclavi financiari” ai VB si au invins dupa o lupta acerba cu sistemul.Multumesc si astept un raspuns.

 14. Truta Violeta zice:

  Buna seara,
  Va rog sa ma indrumati cum pot sa ma inscriu in procesul colectiv pentru eliminarea comisionului de risc la banca Volksbank.
  Sunt din judetul Alba si am credit in CHF la aceasta banca din anul 2008.
  M-am inscris in grupul Yahoo, daca mai sunt de urmat si alti pasi va rog sa-mi spuneti.
  Va multumesc

 15. gelu zice:

  Buna seara ,
  Poate sa ma ajute cineva cu o informatie ?. Pentru cei din vestul tarii Timis, Arad daca se pot face inscrieri pentru proces colectiv privind eliminarea comisionului de risc practicat de Volksbank.
  Va multumesc

 16. gelu zice:

  Atunci care ar fi pasii de urmat .

 17. gelu zice:

  Va rog sa-mi spuneti daca se poate , dupa ce accesez adresa pentru inscriere care ar fi efectiv modalitatea de a ma inscrie .Gasesc un titlu cu clienti Volksbank dar daca tastez nu mi se deschie nimic . Numarul public grup : este in crestere ceea ce ma face sa cred ca totusi se inscriu si altii.
  Va multumesc

 18. Ciuperca Lucian zice:

  M-am inscris in grupul VB de pe yahoo si am inceput sa primesc o multime de mesaje in care vad e-mailurile altora.Ce trebuie sa fac mai departe?

  • clientivb zice:

   Asa functioneaza un grup. Mailul trimis de un membru al grupului ajunge in inbox-ul tuturor membrilor grupului :).
   Astfel…comunicati intre voi.

   • Dumitrescu zice:

    in 2008 am luat un credit de la Volksbank . Am facut sesizare la Volksbank pentru anulare comisioane de risc , am facut sesizare si la protectia cumparatorilor . Acestia a amendat Banca si a dispus sa -mi dea banii inapoi. Vloksbank a dat protectia consumatorilor in judecata si de atunci se judeca mereu. Deoarece nu au vrut sa renunte la comisioane am fost nevoita sa fac refinantare, dar banii luati abuziv inca nu i am primit. Ieri am fost la ei cu ziarul financiar in mana unde este un articol ca au pierdut procesul cu clientii si i am rugat sa mi de a banii luati abuziv inapoi, acestia au raspuns ca dau banii numai celor care au facut parte din procesul colectiv , iar in legatura cu procesul cu ANCPI ca nu s-a terminat inca si sa astept. Deoarece vreau sa se termine mai repede as vrea sa ma inscriu intr-un proces colectiv .

    Cu multumiri .

   • clientivb zice:

    Intrati pe grupul clientilor VB.

 19. Livia zice:

  Buna, se mai fac inscrieri in procesul coletvi? Care este procedura?

 20. serban stelian zice:

  as dori sa reusesc inscrierea in urmatorul proces colectiv.ma tot invart in jurul cozii

 21. Lucian Ivanciu zice:

  Buna ziua, eu am contractat un credit ipotecar in 2007 la Bancpost in chf,ma intereseaza daca puteti(putem)sa denominam francul asta sa transformam creditele in lei(binenteles cu francul la cursul din 2007-2008).Multumesc

 22. Neamtu Carmen zice:

  Buna ziua
  In sept 2007 am contractat impreuna cu sotul meu un credit cu ipoteca in valoare
  de 30.000 CHF. Suntem din Suceava si din recensamantul publicat de dv-stra se poate observa ca orasul nostru nu este prea bine reprezentat pintre cele care au castigat procesele cu VB-ul.
  Va rugam frumos sa ne consiliati ce pasi avem de urmat pentru a ne inscrie si noi in urmatorul
  proces colectiv . Ne dorim banii de pe comisionul de risc inapoi si denominarea CHF la valoarea din 2007 .
  Va multumim!

  • Admin zice:

   In momentul de fata nu mai este nici o lista deschisa pentru un proces colectiv.
   Imi pare rau.
   Dar aveti si varianta procesului individual.
   Urmariti blogul nostru. Am anuntat de fiecare data cand o noua lista a fost deschis.

   • Arcan Marian zice:

    In cazul in care nu ne-am inscris intr-un astfel de proces, daca se castiga se aplica decizia automat pentru toti beneficiarii unui astfel de credit cu comision abuziv ??

   • Admin zice:

    Nu! Se aplica doar reclamantilor din respectivul proces.
    O asociatie ar putea deschide actiuni cu efecte erga omnes (adica sa se aplice tuturor). Conditia este sa aiba 3000 de membri.
    Asociatia noastra, Parakletos, a trecut de abia de 800 de membri.Cand vom depasi 3000 de membri si 10 filiala vom deschide un astfel de proces.

 23. Arcan Marian zice:

  Daca puteti sa ma informati in legatura cu alt aspect. Am auzit aceste zile la televizor ca un proces demarat de Uniune (corectati-ma daca gresesc), impotriva bancilor a fost pornit pentru a reduce rata la cursul care era la momentul infiintarii creditului in CHF. mai exact 2,1 lei. Acesta se aplica pentru toti pagubitii automat, daca se castiga ??

 24. Arcan Marian zice:

  Si am uitat sa mentionez, au precizat totodata ca sentinta se stabileste la sfarsitul lunii aprilie 2014. Este adevarat ? Va multumesc pentru raspuns si ajutor !

 25. Arcan Marian zice:

  Bun, in situatia aceasta, daca nu ma pot inscrie acum pentru un proces, ce pot sa fac, unde trebuie sa ma adresez ? ANPC/OPC ?

 26. Arcan Marian zice:

  Si o ultima intrebare, daca puteti va rog sa estimati o data cand se va desfasura un nou lot de inscrieri si un nou proces! Va multumesc!

  • Admin zice:

   Nu stim!
   Dar de ce nu deschideti proces individual? Sa asteptati deschiderea unui nou PNC nu e o solutie. Timpul trece. Si oricum a trecut deja foarte mult timp si dvs nu ati facut nimic.

 27. Adrian Cocora zice:

  @Admin, inteleg ca acum nu se mai fac inscrieri pentru inca un proces colectiv; asociatia creata ofera cumva servicii de asistenta ( dat fiind eperienta dobandita pana acum individual sau colectiv in interactiunea cu banca / instenta / privirea de ansamblu) celor care ” nu au mai intrat in coelctiv” dar ar dori sa incerce ceva individual ? Multumesc

 28. Ioan Korber zice:

  Buna,asi dori sa stiu daca se mai poate face inscrieri pt inaintarea in instanta.Mentionez ca si eu sunt un client al banci Volksbank.

 29. Roman Liviu zice:

  Buna ziua!Am si eu un credit din august 2008 in chf si am clauza in contract k d-na de la Galati referitor la conversia in lei in momentul in care chf creste cu 10%!Doresc sa iau legatura cu un avocat care sa ma reprezinte in instanta!Eu sunt din fcs si nr meu de tel e 0765249951!

 30. Mihaela zice:

  Buna,
  Ce parere aveti despre conversia oferita de BT-VB?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s