Breaking news: Descindere in forta a echipelor SRI si DIICOT la sediul BNR si la locuinta Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu

[MediaEax]: Breaking news: Descindere in forta a echipelor SRI si DIICOT la sediul BNR si la locuinta Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu

 Politie demonstratie
In aceasta dimineata, incepand cu orele 5:55, echipele SRI impreuand cu fortele locale ale Jandarmeriei au descins in forta la sediul Bancii Nationale a Romaniei in urma unui denunt facut chiar de fiul din flori al lui Mugur Isarescu, Crin Isarescu.
Actiunea a fost coordonata direct de Generalul in Rezerva Nationala Vasile Lazar Catargiu care a fost reactivat printr-un Ordin al Primului Ministru, Victor Ponta, inca de aseara. Totul a pornit de la o declaratie facuta in mediatizatul show de televiziune Happy Hour de catre fiul din flori al Guvernatorului Bancii Nationale, Crin Isarescu, si a pornit de la un credit restant pe care acesta din urma, impreuna cu tatal sau, il aveau la Volksbank Romania SA.
Mai multe detalii neverificate au fost date in presa, dar se urmareste elucidarea acestora in urma actiunii de azi a SRI, DIICOT si Jandarmeriri Romane.
„Este o actiune de amploare care vizeza capetele unei retele infractionale pan-europene de modificare a cursului valutar de pe urma carora au castigat persoane aflate in pozitie cheie atat in mediul financiar – bancar cat si din economia subterana.[…] Capetele de acuzare sunt daramarea economiei subterane, punerea in pericol a sigurantei nationale prin afisarea cursului corect de schimb si alte inca zece …” – a declarat pentru MEDIAEAX avocatul Generalul in Rezerva Nationala Catargiu.
descindere_diicot_92050800
Update ora 10:00 (ora de iarna): Generalul in Rezerva Nationala Vasile Lazar Catargiu (cu titulatura completa: General cu Mainile pana la Cot in Rezerva Nationala, Dar Nu Singurul Vasile Lazar Catargiu – GMCRNDNS) a fost reactivat special pentru aceasta actiune. Prin aceasta se urmareste scoaterea de sub invinovatire a Guvernatorului Bancii Nationale si pedepsirea exemplara a clientilor fraudati prin inculparea acestora pentru „neatentie, lipsa de cultura economico bancara si rea credinta in intelegerea clauzelor contractuale bi-valente prin introducerea in legislatia operationala a admroitei legi 193”. Alaturi de acestia s preconizeaza ca vor fi invinuiti si deputatul Urban si avocatuol Piperea pentru infractiunea de „cerere de dreptate impotriva bancilor si descoperirea clauzelor abuzive”
Update ora 11:00 (ora de iarna): Soldatii din echipele SRI care au scos din sediul BNR dosarele compromitatoare vor fi judecati in regim de urgenta de catre tribunalul Militar Extraordinar condus de Radu Gratian Ghetea – un civil care se va asigura de obiectivitatea procesului, adica obiectivele jurnalistilor sa se uite in alta parte….
Update ora 12 (ora de vara): Ziaristii MediaEax care au furnizat acest material vor fi executati in 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1 Aprilie!

Acest mesaj este un pamflet si va fi tratat ca atare!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Breaking news: Descindere in forta a echipelor SRI si DIICOT la sediul BNR si la locuinta Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu

  1. Bogdanra zice:

    Vai ce poze reale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s