Newsletter no.10

Stimati angajati Volksbank Romania,

Pentru ca relatia dintre client si banca trebuie sa fie una bazata pe comunicare si incredere, va propunem un buletin informativ prin care noi, clientii VBR, impartasim cu dvs., angajatii VBR, informatii relevante pentru relatia noastra.

Iata deci principalele informatii ale acestui buletin informativ.

La despartire…

Saptamana aceasta am aflat cu surprindere ca dl. Lurf a decis retragerea domniei sale din pozitia de presedinte al Volksbank Romania (detalii aici). Ne-ar fi placut sa spunem ca, sub conducerea domniei sale, Volksbank Romania si-a pastrat stralucirea din timpul dlui Schreiner, dar am distorsiona de doua ori realitatea. In primul rand pentru ca stralucirea din timpul dlui Schreiner nu a fost niciodata reala, ci doar bazata pe clauze abuzive care acum ies la suprafata in instantele din Romania. In al doilea rand, dl. Lurf nu a facut nimic pentru a schimba aceasta situatie. Drept urmare, uram succes dlui Lurf in activitatea viitoare si ii dorim sa nu ajunga in consultanta, precum dl. Schreiner…

www.wall-street.ro

Volksbank se repozitioneaza pe piata

Dupa ce am aflat ca Volksbank Romania nu a reusit sa isi inchida taraba din Centrul comercial Armonia din Braila chiar daca isi asuma o pierdere de cel putin 3 milioane de euro (detalii aici), saptamana trecuta am aflat de o noua investitie inteligenta a acestei banci. Conform articolului prezent aici, Volksbank se pregateste sa accepte o noua pierdere in domeniul imobiliar, de data aceasta din partea Yam Consultanta imobiliara. Cum in acest caz vorbim de o cladire de birouri cu suprafata utila de 5000mp, nu ne-ar mira daca VBR si-ar muta sediul central in spatele magazinului Unirea. Macar nu mai plateste chirie in Pipera…

STIREA SAPTAMANII

Be-Ne-Re! face ordine!

Saptamana trecuta ne-am infiorat cand am aflat de lansarea in dezbatere publica a Regulamentului privind procedura de solutionare a diferendelor dintre utilizatorii serviciilor de plata si prestatorii de servicii de plata, aplicata de Banca Nationala a Romaniei (detalii aici). Fiorul ne-a trecut repede cand am aflat ca decizia BNR nu are caracter obligatoriu. Cu alte cuvinte, BNR-ul nu face decat sa se alature institutiilor pe care bancile din Romania le ingora cu succes (ANPC-ul este un exemplu ilustrativ in acest sens), profitand de durata proceselor din aceasta tara. In calitate de clienti ignorati de catre bancile din Romania… uram bun venit BNR-ului in clubul nostru select.

www.juridice.ro

Relatia client-banca in instantele din Romania

Cu profund respect fata de legile si deciziile instantelor romane, Volskbank Romania a ajuns la Curtea de Justitie a UE (detalii aici). Ne intrebam ce se va intampla daca pierd si aici… ce instanta superioara vor mai gasi?

Clientii dvs. va doresc o saptamana cat mai linistita!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s