Newsletter no.4

Stimati angajati Volksbank Romania,

Pentru ca relatia dintre client si banca trebuie sa fie una bazata pe comunicare si incredere, va propunem un buletin informativ prin care noi, clientii VBR, impartasim cu dvs., angajatii VBR, informatii relevante pentru relatia noastra.

Iata deci principalele informatii ale acestui buletin informativ.

Prieteni comuni din trecut…

In primul buletin infomativ, ne aminteam cu nostalgie de “viziunea, deschiderea, orientarea spre rezultate si echitatea in decizie” a dlui Gerald Schreiner si ii uram succes in activitatea de consultant la addValue Global Consulting (detalii aici). Saptamana aceasta, dupa aproape 2 ani de la plecarea domniei sale, aflam ca despartirea de domnia sa a fost comandata de catre BNR (detalii aici). In calitate de clienti, salutam interventia BNR, dar nu putem sa nu ne intrebam daca BNR a luat masuri in vederea repararii deciziilor ”echitabile” care au dus la concedierea dlui Schreiner.

Sursa: http://addvalue-consulting.eu

Noi prieteni in prezent…

Saptamana aceasta am aflat ca dl. Sorin Serban este noul vicepresedinte executiv responsabil cu restructurarile si  recuperarile de credite (detalii aici). In calitate de clienti consideram de-a dreptul poetica situatia in care dl. Serban trebuie sa recupereze credite al caror risc nu l-a estimat (in pozitia sa actuala la Volksbank Romania), asa cum altii trebuie sa recupereze credite date de Garanti in urma analizelor de risc realizate de domnia sa. Cum Garanti a avut pierderi in valoare de 80 de milioane de lei (datorate, in parte, subestimarii riscurilor in activitatea de creditare), salutam sosirea dlui Serban si ii uram ca sederea domniei sale la Volksbank sa fie mai lunga decat sederea in celelalte 7 institutii financiare in care a mai lucrat. Iar daca nu e sa fie… suntem siguri ca formarea polivalenta a dlui Serban (Drept si Inginerie electrica… cu specializare in analiza financiara) va permite integrarea domniei sale in orice activitate.

Sursa: www.finantistii.ro

STIREA SAPTAMANII

Sa ramanem optimisti

Saptamana trecuta am aflat ca 49% din Volksbank AG a trecut in proprietatea statului austriac (detalii aici), dupa ce a primit ajutor de stat pentru a treia oara in ultimii 4 ani. Asta ne arata ca statul austriac intelege dificultatile financiare are acestei institutii. La randul sau, Volksbank AG sustine de doi ani pierderile Volksbank Romania (detalii aici). Asta ne arata ca Volksbank AG intelege dificultatile financiare din aceasta institutie. In mod interesant, Volksbank Romania isi executa datornicii mult mai rapid, indiferent daca acestia stau sau nu in genunchi precum cei descrisi aici. Asta nu mai stim ce arata…

Sursa: www.zf.ro

Relatia client-banca in instantele din Romania

In urma cu doua saptamani salutam succesele ANPC Arges (dosarul 22521/280/2010.) si OPC Salaj (dosarul 6169/337/2010) in protejarea drepturilor consumatorilor. Saptamana aceasta ne-am bucurat sa vedem succesul clientilor grupati intr-un un mic proces colectiv. Astfel, nu putem decat sa speram ca decizia Judecatoriei Aiud din dosarul 5527/175/2010 anticipa solutii indelung asteptate de clientii implicati in alte dosare colective. Felicitarile noastre celor 28 de clienti din Aiud !

Sursa: http://portal.just.ro

Clientii dvs. va doresc o saptamana cat mai linistita!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Newsletter. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s